Υλοποιείται μηχανισμός κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων στη Super League

0
448

Διοικητικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/2) στη Super League Interwetten. Αφού εγκρίθηκαν τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων για τα playoffs και τα playouts, αποφασίστηκε να υλοποιηθεί άμεσα μηχανισμός κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων.

Η ανακοίνωση:

“Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα Play Off και τα Play Out Πρωταθλήματος Super League Interwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους.

Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων”.