Ξεκίνησε η … νέα σελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα

0
357

“Νέα σελίδα” στην ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε να γράφεται την Πέμπτη (1/7). Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της νέας πολύ απαιτητικής σεζόν στη Super League 1.

Στόχος του ΠΑΣ είναι να τα πάει καλύτερα από ότι την περσινή σεζόν με νέο “τιμονιέρη” της ομάδας πλέον τον Ηρακλή Μεταξά και μαζί με το επιτελείο του, τον βοηθό του Θανάση Στάικο, τον Σλόμπονταν Σούιτσα ως προπονητή τερματοφυλάκων και τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντό θέλει να χτίσει μια ομάδα πιο ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα .

Οι τρεις νέες μεταγραφές των Παναγιώτη Τριάδη, Ζήση Καραχάλιου και Δημήτρη Καραγιάννη ήταν τα βασικά νέα πρόσωπα στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (01/07) και τρεις παίκτες που αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες, ο μέσος Ιάσονας Κύρκος , ο αμυντικός Γιάννης Ρίζος και ο επιθετικός Λεωνίδας Μίνα.

Στη πρώτη προπόνηση βρέθηκαν οι Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακα, Οικονομόπουλο, Πίρσμαν, Πήλιο, Ρίζο, Παντελάκη, Κάργα, Πανουργιά, Καραγιάννη, Λιάσο, Σιόντη, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Μίνα, Κύρκο, Παναγιώτη και Αλέξη Τριάδη, Γροσδάνη, Λώλη, Καραχάλιο, Δούμτση και Μιλιντσεάνου.