Ξέφυγε ο Μπέος – «Θα σας κάνω μαύρους στο ξύλο» – Σκηνές ροκ στο δημαρχείο Βόλου

0
199

Επεισόδιο προκλήθηκε λίγο πριν από τις 11 το πρωί στο δημαρχείο του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας επένδυσης που αφορά τη δημιουργία Μονάδας Αποθήκευσης, Αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG).

Τη στιγμή που τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Στέλιος Λημνιός και Κώστας Βολιώτης θέλησαν να μπουν και να παρακολουθήσουν τη συνέντευξη, δεν το επέτρεψαν σύμβουλοι του Αχιλλέα Μπέου, με συνέπεια να τους πετάξουν εκτός.

Στη συνέχεια ωστόσο μπήκαν κανονικά, αλλά ακολούθησαν τραμπουκισμοί από την πλευρά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος τους απείλησε ότι θα τους κάνει μαύρους στο ξύλο εάν κάνουν φασαρία, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η Αστυνομία απαιτώντας ώστε να συλληφθούν έπειτα από μήνυση την οποία θα υπέβαλλε ο σύμβουλος του δημάρχου Βόλου Γιώργος Σκλιάς.

Περισσότερα στο 7meres.gr