Ξεχώρισαν τα “κουπιά” του Ν.Ο.Ι. στους διασυλλογικούς Θεσσαλονίκης

0
377

Δυναμικό «παρών» στους διασυλλογικούς αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν την περασμένη Κυριακή στον Θερμαϊκό Κόλπο της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Στους αγώνες, τους οποίους διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης και ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του πρόσφατα θανόντος στελέχους της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Θανάση Μητρούση, ο Ν.Ο.Ι. συμμετείχε με ομάδα 11 αθλητών και κατέκτησε τρία χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο. Οι επιτυχίες αυτές ήρθαν παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στον Θερμαϊκό, οι οποίες δημιούργησαν διάφορα προβλήματα στα πληρώματα.

Πιο αναλυτικά, πρώτες θέσεις και χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Χριστίνα Παπαϊωάννου στο Σκιφ Κορασίδων, οι Έλενα και Σοφία Παπαζαχαρή στο διπλό Σκιφ Κορασίδων και ο Πάρης Κώτσιας στο Σκιφ Αρχαρίων Παίδων. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Λυδία Σίκαλου στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων, ενώ πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν, πέφτοντας όμως πάνω στο εμπόδιο του καιρού, οι Παύλος Κουτσαβέλης και Αντώνης Βάσιος στο διπλό Σκιφ Αρχαρίων Παίδων, οι Στέφανος Δημητρίου και Βασίλης Κωστούλας στο διπλό Παίδων και η Νεφέλη Ντάρα στο Σκιφ Αρχαρίων Κορασίδων. Δυστυχώς, λόγω προβλήματος που δημιούργησε ο καιρός δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστεί ο Λεωνίδας Παλαιοπάνος

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για τους αγώνες η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου, ενώ την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές του Ομίλου Αγγελική Γκρέμου και Βασίλης Ευθυμίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι