«Βόμβα» στον Ατρόμητο: Αποχωρεί ο Σπανός!

0
363

Τέλος εποχής στον Ατρόμητο προανήγγειλε ο Γιώργος Σπανός! Με ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ του Περιστερίου γνωστοποίησε την απόφασή του ν’ αποχωρήσει.

Όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παύλος Κουστέρης, υπήρχε απογοήτευση στην πλευρά του Σπανού και πριν τη διαιτησία με τον Ολυμπιακό.

Σε επικοινωνία, δε, που είχε με τον μεγαλομέτοχο του Ατρόμητου ο Βασίλης Βέργης, του διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για συνειδητή απόφαση που δεν έχει σχέση με τα όσα έγιναν στο χθεσινό ματς και πως ό,τι έχει να πει για τη διαιτησία, θα το πει στη συνάντησή που έχει ζητήσει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε.

Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Σπανός»

Σπανός στον bwinΣΠΟΡ FM: «Δεν φεύγω λόγω διαιτησίας – Ό,τι έχω να πω, θα το πω στον Κλάτενμπεργκ»

Σε διευκρίνιση όσον αφορά στην πρόθεσή του να φύγει από τον Ατρόμητο προχώρησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Σπανός.

Μετά τη ανακοίνωση ότι ως το καλοκαίρι θα παραχωρήσει την ΠΑΕ, ο Βασίλης Βέργης επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο των Περιστεριωτών.

Εκείνος λοιπόν του ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για συνειδητή απόφαση, η οποία δεν έχει σχέση με όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εξήγησε, δε, πως ό,τι έχει να πει για τη διαιτησία και τα σφοδρά παράπονα του Ατρόμητου, θα τα πει στη συνάντηση που έχει ζητήσει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.