Βόλλευ Κορασίδων Κ18: Αχιλλέας Νεοχωρίου εκτός έδρας πρεμιέρα κόντρα στον ισχυρό ΠΑΣ Γιάννινα

0
254

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αχιλλέας Νεοχωρίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου θα έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Κ18 Κοριτσιών (πρώην Κορασίδων) σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε. 

Ταυτόχρονα βέβαια θα συνεχιστούν και όλα τα πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών που είχανε διακοπεί για δύο βδομάδες λόγω έξαρσης των κρουσμάτων Κορωναιού.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει ΑΝΕΤΟΙΜΗ στα Γιάννενα όπου στις 3:00 το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας πολλές απουσίες, με βασικότερη αυτή της ακραίας Άννα-Μαρία Κατσίμπρα που, λόγω σοβαρού τραυματισμού στον ώμο θα χάσει όλο το πρωτάθλημα και ίσως ολόκληρη την σαιζόν.

Και βέβαια την αποχή από τις προπονήσεις των περισσότερων αθλητριών εξαιτίας πολλών κρουσμάτων Govid που είχαμε στο Νεοχώρι και στην ευρύτερη περιοχή.

Σε όλα αυτά αν προστεθούν και οι απουσίες δύο ακόμη έμπειρων αθλητριών (Στεφανία Κοστρένι, Ελβίρα Μπούλλα) που ο προπονητής μας στηριζόταν πάνω τους και αποφάσισαν να σταματήσουν τον αθλητισμό και το Βόλεϊ, τότε μιλάμε για μια εντελώς νέα ομάδα, με κορίτσια ως επί το πλείστον γεννηθέντα 2008-09 και 2010.«Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρότι με στενοχωρήσανε κορίτσια που είχανε μέλλον και είχα στηρίξει πολλά πάνω τους» είπε ο προπονητής μας Αποστόλης Πορτοβάρας, προσθέτοντας ότι «είναι σήμα των καιρών τα παιδιά πλέον να προτιμάνε την καθιστική ζωή, να είναι με ένα κινητό στο χέρι και να μην σηκώνονται καθόλου από το κρεβάτι τους.

Σίγουρα το μέλλον δεν είναι ζοφερό ούτε στο άθλημά μας, όμως θα μάθουμε να ζούμε έτσι και θα πορευθούμε με κορίτσια που ποτέ δεν θα φανταζότανε ότι θα παίζανε σε μια ομάδα και θα γινότανε πρωταγωνίστριες.

Είναι και για μένα, αλλά και για αυτές μια πρόκληση και, θέλω να πιστεύω να τελειώσει γρήγορα η πανδημία, για να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα που τόσο την έχουμε ανάγκη.Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους, χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι στην Άννα-Μαρία να ξεπεράσει το πρόβλημά της, σύντομα να επιστρέψει στα γήπεδα, γιατί αγαπάει το Βόλεϊ και έχει μέλλον».Σημ. : Ολόκληρο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Κ18 Κοριτσιών μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.