Βόλλευ Γυναικών: ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας νίκη με(0-3) σέτ κόντρα στον Αχιλλέα Νεοχωρίου

0
152

Την ήττα γνώρισε η ομάδα με 3-0 από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ18.

Ήταν μια φυσιολογική ήττα με την ομάδα μας να έχει αμυντική και επιθετική αστοχία απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχασε σέρβις. Οι απουσίες αυξανόταν καθώς, εκτός από τη βασική μας ακραία, μέχρι και πριν τον αγώνα το λίμπερο μας και η μία πασαδόρος μας δεν κατάφεραν να παραστούν λόγω ασθενείας. Έτσι λοιπόν, η υποδοχή μας δεν άντεξε την πίεση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ως εκ τούτου ο ΠΑΣ πέτυχε μια εύκολη νίκη.

Ο προπονητής μας ήταν άκρως απογοητευμένος και δήλωσε τα εξής: «Η ηττοπάθεια για άλλη μια φορά ήταν εμφανής και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, καθώς στις προπονήσεις τα κορίτσια έρχονται με άλλο πρόσωπο. Καταλαβαίνω ότι μας λείπουν παιχνίδια, αλλά θέλω τουλάχιστον οι μεγαλύτερες που έχουν λίγες παραπάνω παραστάσεις να βοηθήσουν τις μικρότερες. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι παρόλο που εμφανιστήκαμε με μια πασαδόρο, ηλικίας 13 ετών, που μάλιστα έπαιξε για πρώτη φορά δεν είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη όταν έβγαινε η υποδοχή».

Άριστη η διαιτησία του κ. Μπαλτζώη.

Ευχόμαστε συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΣ!

Συνθέσεις ομάδων:

Κ.Α.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (coach: Α. Πορτοβάρας): Ράπτη, Κοτσιάνη-Παπαθανασίου, Θεοχάρη, Κοσμά, Γόγαλη, Φακού, Τσώλη Ε. (λ)/ Οικονόμου, Χαλκιά, Ντανάι, Χότζα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (coach: Μ. Μπράγια): Σιόρεντα, Τσομπίκου (λ), Νικόλιτσα, Δραγματσούλη (λ), Σαρακατσάνου, Ντάσιου, Ναυροζόγλου, Πορφύρη Β., Πορφύρη Ο., Γιαννούτσου, Πανούτσου, Παπαδοπούλου, Καρατζένη, Αποστόλου, Λιανού