Βιδάλ για τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ: “Είναι θαύμα για μένα και την οικογένειά μου που είμαστε ζωντανοί” (video – pic)

0
369

Πολύ δύσκολες ημέρες στο Ισραήλ. Οι επιθέσεις στη χώρα του Ισραήλ, οι επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας, οι εκρήξεις σε κάθε πιθανό κι απίθανο σημείο έχουν δημιουργήσει ένα σκηνικό χάους, με τον Ιγκόρ Βιδάλ να βρίσκεται με την οικογένειά του στο Πετάχ Τίκβα (πόλη ανατολικά του Τελ Αβίβ με 182.000 κατοίκους) .

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα που αγωνίζεται στην ομάδα Χάποελ Πετάχ Τίκβα βρισκόταν αυτές τις μέρες στο σπίτι του και ανήρτησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε τις ζημιές που έκαναν οι εκρήξεις.

“Αυτό είναι το σπίτι μου στο Πετάχ Τίκβα μετά από την επίθεση της Χαμάς. Κοινοποιώ το βίντεο, για να σας δείξω τι άνθρωποι είναι. Δρουν σαν ζώα, επιτίθεται σε αθώους ανθρώπους σαν εμένα, τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Σταματήστε παρακαλώ να λέτε ότι το Ισραήλ επιτίθεται στη Γάζα. Γιατί η Γάζα, οι τρομοκράτες επιτίθενται σε αθώους ανθρώπους του Ισραήλ. Μην εμπιστεύεστε αυτά που λένε τα αηδιαστικά διεθνή μέσα ότι το Ισραήλ σκοτώνει αθώους εκεί στη Γάζα, επειδή δεν είναι αλήθεια. Το Ισραήλ απλά προστατεύει τον εαυτό του, να επιτεθεί σε τρομοκράτες και να πει πριν επιτεθεί. Aυτός ο κόσμος δεν είναι φόβος. Δεν αξίζουμε κάτι τέτοιο, κανείς δε το αξίζει. Ήρθα εδώ για να κάνω τη δουλειά μου να παίζω ποδόσφαιρο, τίποτα άλλο.

Πραγματικά ευχαριστώ το Θεό του Ισραήλ που προστάτευσε εμένα και την οικογένειά μου σήμερα. Είναι θαύμα για μένα και την οικογένειά μου που είμαστε ζωντανοί. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. #prayforisrael”

Έπειτα με επόμενο στόρι του ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως επιστρέφει στην Βραζιλία.

Απόδοση: sportsfm.gr