Τζέγκο: «Δεν πρέπει να πετάμε βαθμούς στην έδρα μας»

Ο Τζέιμς Τζέγκο μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, αλλά και στην αλλαγή προπονητή. Ο Αυστραλός μέσος του Άρη είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι πολύ σημαντικό να μην πετάμε βαθμούς. Ειδικά στην έδρα μας. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος κι έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Στο β’ μέρος πιέσαμε, ίσως να μπορούσαμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες, κρατάμε το θετικό ότι αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, όμως, ήμασταν μια ομάδα με νέο προπονητή, που ψάχνει τα πατήματα και τον ρυθμό της. Είχαμε λίγο διάστημα για να δουλέψουμε από την αλλαγή και έπειτα.

Σαν ποδοσφαιριστής ο στόχος σου είναι να αποδίδεις στο γήπεδο. Ο στόχος μας είναι να δουλέψουμε με τον νέο προπονητή και να ανταποκρινόμαστε στις οδηγίες του. Χρειαζόμαστε χρόνο, ώστε να δείξουμε την δουλειά μας στο χορτάρι.

Η αντίδρασή μας, μας δίνει αυτοπεποίθηση για το επόμενο παιχνίδι, σίγουρα θα θέλαμε την νίκη, όμως δείξαμε ότι παλεύουμε όλα τα παιχνίδια κι όλες τις καταστάσεις».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα