Τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό στον Βόλο με καλεσμένους Αστέρα, ΟΦΗ και ΠΑΣ

0
190

Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί στον Βόλο τον Αύγουστο, με τον ΝΠΣ να έχει καλέσει τους Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα διεξαχθεί στον Βόλο τον Αύγουστο. Διοργανωτής είναι ο ΝΠΣ, έχοντας καλέσει τους Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Αυγούστου, ενώ αντίστοιχο τουρνουά είχε διεξαχθεί και πριν την έναρξη της περασμένης σεζόν στην πόλη της Μαγνησίας.

H ανακοίνωση:

Το κοινωνικό της πρόσωπο θα δείξει για μία ακόμη φορά η ΠΑΕ Βόλος, με τη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Συγκεκριμένα, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στον Βόλο, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα της πόλης και συγκεκριμένα στο Ορφανοτροφείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου θα διεξαχθεί το τριήμερο 7-9 Αυγούστου και εκτός από τον Βόλο, θα συμμετάσχουν ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Λεπτομέρειες του τουρνουά τόσο για τη διάθεση των εισιτηρίων όσο και για το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.