Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Αναγέννησης Άρτας και των φορέων της πόλης

0
314

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 19:00 στο Επιμελητήριο της Άρτας οι συνάντηση των διοικούντων της Αναγέννησης Άρτας με τους φορείς της Πόλης όπου Παραβρέθηκαν οι Κύριοι Γκόγκας Χρήστος(Βουλευτής Κινάλ- Πασόκ) ,Μιχάλης Νικολάου(Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας) και Τομουτζόγλου Γεώργιος και Λένης Χρήστος εκπροσωπώντας τον Εμπορικό Σύλλογο.

Αρχικά τον λόγο πήρε η κυριά Μαρία Δέτσικα που είναι η γραμματέας της ομάδας αναφέροντας ότι   ξεκινήσαμε την χρονιά όχι όπως θα θέλαμε  αλλά έχουμε καταφέρει με μεγάλη προσπάθεια να φτάσουμε την ομάδα με αξιοπρέπεια μέχρι εδώ. Επίσης τόνισε ότι η ομάδα έχει ανταπεξέλθει μέχρι στιγμής οικονομικά πολύ καλά. Τέλος , έκανε ιδιαίτερη έμφαση στην κριτική που ασκείται πολύ εύκολα στα socialmedia, επισημαίνοντας ότι λίγοι είμαστε εκείνοι που μέσα από τις πράξεις μας βρισκόμαστε δίπλα στην ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Στην συνέχεια τον λόγω πήρε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Θεόδωρος Σαλαμούρας που αναφέρθηκε στον προϋπολογισμό της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο 2021- 2022 που είναι εκατόν σαράντα χιλιάδες ευρώ λεφτά που έχουν μαζευτεί από το Δ.Σ τον εμπορικό κόσμο της Άρτας και τους φιλάθλους της ομάδας. Έπειτα επισήμανε ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά πέραν ενός ποσού στο Υπεραστικό Κτέλ Άρτας , σε κατάστημα αθλητικών ειδών που προμηθεύεται τα είδη ρουχισμού που θα καλυφθούν μέχρι το τέλος της σεζόν και ένα μηνιάτικο στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επίσης αναφέρθηκε ότι το σωματείο είναι εντελώς νόμιμο από χρέη κλπ. και απαιτούνται ακόμα τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ για να βγάλει η ομάδα την χρονιά με αξιοπρέπεια. Τέλος, τόνισε ότι όσοι έχουν επιλεγή να είναι στην ομάδα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για μπορέσει να αντιστραφεί το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία αρχής γενομένης από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο. Βάρδας και τέλος είπε σχετικά με τον φερόμενο ως επενδυτή που ήρθε να επενδύσει το καλοκαίρι στην ομάδα ότι ο συγκεκριμένος κύριος έβαλε μόνο δυο εξάδες νερό στην ομάδα μαζί με ένα χιλιάρικο που έδωσε στον τότε προπονητή Κύριο Παπανδρέου που ήταν και δική του επιλογή καθαρά. Διότι τότε είπε στον φερόμενο ως επενδυτή το Δ.Σ. να ξαναγίνουν εκλογές και να πάρει αυτός εξ ολοκλήρου την ομάδα με δικά του άτομα στο Δ.Σ  με την προϋπόθεση να φανεί κάποιο χρηματικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της ομάδας. Τελικά αυτός δεν το δέχτηκε και αποχώρησε από την ομάδα.

Στην συνέχεια τον λόγω πήρε ο Θεόδωρος Μακρής που ανέφεραι ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε το Δ.Σ. που έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες και έφερε την ομάδα μέχρι εδώ, εμείς εδώ είμαστε για βοηθήσουμε το διοικητικό συμβούλιο είμαστε και θα είμαστε Αναγέννηση Άρτας. Επισήμανε τέλος , ότι η αίθουσα έπρεπε να ήταν γεμάτη από κόσμο σήμερα.

Στην συνέχεια πηρέ το λόγο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Τάκης Παπαβασιλείου που αναφέρθηκε ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει και να πάρει την ομάδα χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.