Τον μεγάλο του χορηγό Αχέρων Μπετόν Λατομεία Α.Ε. τίμησε ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στον αγώνα με τον Τηλυκράτη Λευκάδας

0
248

Αναλυτικά το post που εξέδωσε στην ιστοσελίδα της η ομάδα στο fasebok:

Ο ΠΑΣ Αχέρων τίμησε τον μέγα χορηγό του, Κύριο Νάστα Δημήτρη, καθώς και την εταιρία ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ – ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε…Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου των δυο ομάδων στον χθεσινό αγώνα με τον Τηλυκρατη για την 22η αγωνιστική της Γ´ εθνικής, ο Πρόεδρος Κος Χρήστος Λουκούμης παρέδωσε μια φανέλα του συλλόγου και μια ανθοδέσμη και ευχαρίστησε τον μέγα χορηγό για την στήριξη που συνεχίζει και κάνει προς τον σύλλογο μας επί σειρά ετών, καθώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πάντα όχι μόνο σαν χορηγός αλλά και ως φίλαθλος του συλλόγου.

Η εταιρία ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ – ΛΑΤΟΜΕΙΑ Α.Ε, είναι πολύ σημαντικός υποστηρικτής στην προσπάθεια του συλλόγου μας και Μεγας χορηγός, γι αυτό η διοίκηση την ευχάριστη για ακόμη μια χρόνια. Εκτός από την ανθοδέσμη και την φανέλα ο κύριος Νάστας εισέπραξε και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου δείχνοντας πως όλοι αναγνωρίζουν την τόσο σημαντική βοήθεια που προσφέρει προς τον σύλλογο μας.

Μετά την βράβευση του από τη διοίκηση του ΠΑΣ Αχέρων ο κ. Δημήτρης Νάστας έκανε την παρακάτω δήλωση:Είμαστε πολύ χαρούμενη σαν εταιρία που αποτελούμε τον χορηγώ του ΠΑΣ Αχέρων και θα είμαστε πάντα να βοηθάμε όταν μας στο ζητάνε, θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και το συμβούλιο για την προσπάθεια που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια να είναι η ομάδα ψηλά και να τους ευχηθώ σε αυτούς και τους αθλητές της ομάδας να εκπληρώσουν όλους τους στόχους που έχουν βάλει.Στην φωτογραφία ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Χρήστος Λουκούμης με τον κ. Δημήτρη Νάστα.Σας ευχαριστούμε, 🙏🏻 Συνεχίζουμε μαζί… 🎽