Τον Αλμωπό Αριδαίας υποδέχεται ο Θεσπρωτός

0
117

Τον Αλμωπό Αριδαίας αντιμετωπίζει ο Θεσπρωτός την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της (23ης) εμβόλιμης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2. Τον αγώνα ‘εχει οριστεί να διευθύνει ο Γκάμαρης του Συνδέσμου(Αθηνών) με βοηθούς τους Παγουρτζής του Συνδέσμου(Πειραιά) και Νιδριώτης του Συνδέσμου(Αθηνών) 4ος ορίστηκε ο Βλάχος(Αν. Αττικής) , ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σπύρου(Καστοριάς). Με την διοίκηση της ομάδας να έχει εκδώσει και σχετική ανακοινωση στην επίσημη ιστοσελίδα της στο fasebook.

Αναλυτικά

Πανέτοιμος ο Θεσπρωτός για τον αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας. – Κάλεσμα στους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών.Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας (ώρα 15.00) στο Δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.

Εκτός από τους ‘μόνιμους’ απόντες Μπίκα και Κολτσίδα, δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Χουάν Ραμόν Ρότσα και οι Σταυρίδης, Λίγκας και Πούφλης οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. – Η ΠΑΕ Θεσπρωτός και ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Ραμόν Ρότσα απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να σπεύσουν στο γήπεδο και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι αύριο στον χώρο του γηπέδου θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και ιατροφαρμακευτικό υλικό για την ενίσχυση του δοκιμαζόμενου λαού της Ουκρανίας.