Τον Α.Ο. Καβάλας εκτός έδρας αντιμετωπίζει ο Θεσπρωτός

0
237

Εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου για τον Θεσπρωτό που αντιμετωπίζει τον Α.Ο. Καβάλας την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας “Ανθή Καραγιάννης” , με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Τον αγώνα έχει οριστεί να διευθύνει ο Βρέσκας(Πιερίας) , με βοηθούς τους Μηνούδη και Βρούζο του Συνδέσμου(Πιερίας) , 4ος ορίστηκε ο Μέγας του Συνδέσμου(Πιερίας) Ντοσίδης του Συνδέσμου(Θράκης).Με την διοίκηση της ομάδας να έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωση για τον αγώνα.

Αναλυτικά:

Με Πατσέκο στην αποστολή θ’ αντιμετωπίσει αύριο ο Θεσπρωτός την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» Με τον Αργεντινό άσο Ροντρίγκο Πατσέκο ταξίδεψε η αποστολή του Θεσπρωτού στην Καβάλα εν όψει της αυριανής (ώρα 14.45) εκτός έδρας αναμέτρησης με την ομώνυμη ομάδα στο «Ανθή Καραγιάννη», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος betsson Super League -2. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πατσέκο είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο στις 23 Δεκεμβρίου 2021.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους ‘μόνιμους’ τραυματίες Μπίκα, και Κολτσίδα, καθώς και τους Πούφλη, Σταυρίδη, που ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία, αλλά και η αποφασιστικότητα για την απόσπαση θετικού αποτελέσματος.