Το “μαύρο” σε Πετρούνια και η επίθεση της ΕΡΤ

0
237

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν μεταδόθηκε ποτέ. Στα social media έγινε… χαμός με σχόλια κατά της ΕΡΤ, με το κρατικό κανάλι να παίρνει θέση, κάνοντας λόγο για unfair από την παραγωγή στην Ιαπωνία!

Επίθεση στους διοργανωτές από την Κρατική τηλεόραση η οποία σε ενημέρωση της διοίκησής της κάνει λόγο για unfair των σκηνοθετών στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι θεώρησαν ότι είναι σημαντικότερες προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι αυτού, που έχει στην κατοχή του το χρυσό μετάλλιο από τους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

Παράλληλα, η ΕΡΤ ενημέρωσε πως έγινε διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση:

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!», ανέφεραν από την Κρατική τηλεόραση για την γκάφα που έγινε στη μετάδοση της προσπάθειας του Πετρούνια.