Το γύρισε και έμεινε πρώτος ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (vid)

0
333

Bρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επικράτησε με 4-2 της ΠΑΣ Θύελλα και παρέμεινε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η Θύελλα Μοναστηρακίου πήρε προβάδισμα στο σκορ (0-1) με τον Τσιούνη Α. στο 8′. Ο Βέρμπης απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το 1-1 στο 28′. Η Θύελλα με τον Τσιούνη Α. και πάλι έκανε το 1-2 στο 37′. Ο παίκτης του Μοναστηρακίου εκτέλεσε το πέναλτι ο Κωνσταντάκος του είπε «όχι» και στην επαναφορά ο Τσιούνης σημείωσε το γκολ. Το 2-2 για το Καναλάκι έγινε στο 43′ με ευθύβολο δυνατό σουτ του Πότση. Η ολική ανατροπή για τον ΠΑΣ έγινε στο 80′ με εύστοχο πλάσε του πολύπειρου Βέρμπη. Το κερασάκι στην τούρτα για το Καναλάκι μπήκε στο 90+2′ όταν ο Νικολάου έγραψε το 4-2. 

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Βαγγέλης Τζιάρρας): Κωνσταντάκος, Ντάμπος (74΄ Νικολάου), Βασιλάκης, Κυριάκης (88΄ Κωνσταντίνου), Αναστασιάδης (64΄ Μανιώτης), Βέρμπης (88΄ Εμβραΐζογλου), Πότσης, Βασιλειάδης (64΄ Ερέκι), Λαμπρόπουλος, Ζδράβος, Ντόκος.

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου (Ηρακλής Στασινός): Καραγκούνης, Κοσυφαρίνης, Βασίλας, Κοκώνης Ε., Μπουρδούβαλης, Βουλγαρίδης (38΄ Τζαμαλής), Τσιούνης Α., Μπαρλαγιάννης (83΄ Γκόλιας), Τσιούνης Π.(46΄ Ζέλος, 86΄ Κοκώνης Κ.), Καβαλλάρης, Κοκώνης Σ.