Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα Μπαδήμα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τα “ευχαριστώ”

0
300

Την αποχώρηση του από τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ο Νίκος Μπαδήμας.

Ο πρώην συνεργάτης του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και ένας εκ τω προπονητών των υποδομών, Νίκος Μπαδήμας με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που είχε τα πέντε τελευταία χρόνια.

Ο 40χρονος τεχνικός συμφώνησε με τον Εργοτέλη και φαίνεται πως απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Η ανακοίνωση:

“Πας Γιάννινα 2016 – 2021

Μετά από 5 υπέροχα χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε εις το επανιδείν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια.

Μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Γεωργουλοπουλο που με έβαλε στην οικογένεια του Πας Γιάννινα και τον κ. Dimitris Terezopoulos για όσα μου πρόσφερε με τις γνώσεις του.Xristos Aggelis , Μιχάλης Μπολος , Giannis Lolis είχαμε υπέροχη συνεργασία τον τελευταίο χρόνο και τα αποτελέσματα στις κ 19 , κ 17 μιλάνε από μόνα τους. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που ο Αργύρης Γιαννικης με επέλεξε για συνεργάτη του και μου έδωσε την δυνατότητα να εξελιχθώ σαν προπονητής αλλά και σαν άνθρωπος.

Απίστευτη περηφάνεια για όσα πετύχαμε 2 χρόνια μαζί με Douroudos Ioannis , Spiros Christopoulos , Γκορτζης Νίκος και κάναμε όλη την Ελλάδα να μιλάει για τον Ajax.Τα παιδιά στα γραφεία , οι φροντιστές της ομάδας με έκαναν από την πρώτη στιγμή να αισθανθώ “Γιαννιώτης” και τους ευχαριστώ για αυτό όπως και τους οπαδούς της ομάδας.

Για το τέλος άφησα τον άνθρωπο που με στήριξε στα πολύ δύσκολα και τελούσε χρέη γενικού αρχηγού , ψυχολόγου κλπ. Vasilis Lolis δεν είσαι απλά φίλος , είσαι οικογένεια μου πλέον. Vamos Pas”

Μπορεί να είναι εικόνα τον Nikos Badimas, στέκεται και κείμενο που λέει "Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΠΕΙ POTAN 1966"
Μπορεί να είναι εικόνα 17 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι