Την πρωτοχρονιάτικη του πίτα έκοψε ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2016

0
160

Την πρωτοχρονιάτικη του βασιλόπιτα έκοψε ο ΠΑΣ Πρέβεζα 20616 την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022 σε ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης αναφέρει τα εξείς.

Στην ταβέρνα ‘’Γιασεμί’’, η ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2022, παρουσία μελών της διοίκησης, του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστών, καθώς επίσης και του μεγάλου χορηγού του συλλόγου ΙΚΤΕΟ ΖΗΚΙΔΗΣ, ο οποίος στηρίζει τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Ρεκατσίνας ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρών στην γιορτινή αυτή για την ομάδα ημέρα, ευχόμενος καλό υπόλοιπο ποδοσφαιρικής σεζόν με υγεία.

kopi pas 5Μάλιστα ο κ. Ρεκατσίνας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές μετά το τρία στα τρία του δευτέρου γύρου, να συνεχίζουν τα θετικά αποτελέσματα μέχρι το τέλος.

‘’Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους μας. Εμείς ως διοίκηση προσπαθήσαμε και θα το κάνουμε μέχρι τέλους να είμαστε δίπλα σας’’ απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣ, για να συνεχίσει: ‘’Ο κόσμος δυστυχώς δεν ήταν δίπλα μας, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια, αφού τα εισιτήρια που κόβουμε είναι ελάχιστα’’

kopi pas 6Ο κ Ρεκατσίνας μάλιστα ανακοίνωσε ότι με την λήξη του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από τα διοικητικά του συλλόγου, ενώ να συνεχίσει να βοηθάει τον σύλλογο όπως μπορεί.

Τα φλουριά στην πίτα της ομάδας ήταν τέσσερα με τους νικητές (Τριάντος, Τουλκερίδης, Μπαρλαγιάννης και Καραγιώργος), να παίρνουν από τον πρόεδρο από ένα συμβολικό ποσό.