Την ΑΕΛ ανιμετωπίζει ο Θεσπρωτός

0
172

Την ΑΕΛ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την αγωνιστική αντιμετωπίζει ο Θεσπρωτός για τον Βόρειο όμιλο της Super League 2. Στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Βλάχος Συνδέσμου(ΑΝ. Αττικής), με βοηθούς τους Δέλλιος Συνδέσμου(Πέλλας) – Μάνασης(Τρικάλων)4ος ορίστηκε ο Λεωνίδας Συνδέσμου(Τρικάλων), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Κούλιας Συνδέσμου(Κέρκυρας).Με την διοίκηση της ομάδας της Ηγουμενίτσας να έχει εκδώσει και σχετική ανακοίνωση για τον αγώνα.

Με απουσίες ο Θεσπρωτός κόντρα στην Α.Ε. Λάρισας με στόχο τη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτωνΜε αρκετές απουσίες ο Θεσπρωτός θα υποδεχτεί αύριο (Τετάρτη 19.1.2022, ώρα 3.00 μ.μ.) την Α.Ε. Λάρισας στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Betsson Super League -2. Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Πατσέκο, Πούφλης, οι ‘μόνιμοι’ απόντες Κολτσίδας και Μπίκας και οι Στεργίου Μπαλός, Ρούσης.Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Βαλέντε και Σταυρίδης. Παρά τις ελλείψεις πάντως στην ομάδα της Ηγουμενίτσας υπάρχει αισιοδοξία για συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων.

Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει την ομάδα της Λάρισας για την ένδοξη ιστορία της και την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας, από τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη.