Τίμησε τον Σάκη Μηλιώνη ο Πανλευκάδιος

0
118

Τον Πανλευκάδιο φιλοξενούσε ο Απόλλων Πάργας, σε ένα από τα μεγάλα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής, με την ομάδα της Λευκάδας πριν τη σέντρα να τιμάει για την προσφορά του στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου τον πρώην ποδοσφαιριστή, Σάκη Μηλιώνη, που εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού στην Πάργα.

Στην βράβευση, ήταν κ. Τάκης Μεϊντάνης, που παρέδωσε την αναμνηστική πλακέτα στον Σάκη Μηλιώνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλων Πάργας στην προσωπική του σελίδα στο fasebooκ:

Στο σημερινό νικηφόρο παιχνίδι μας, η ομάδα του Παλλευκαδιου, πίστη στις αρχές ,το ήθος, και το ευ αγωνίζεσθαι που επιδεικνύει τόσα χρόνια, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον εμβληματικό αρχηγό μας, Σάκη Μηλιώνη ,για την τεράστια προσφορά του στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.Οι καθολικές τιμές, η κοινή παραδοχή και η αγάπη που εισπράττει από όλους ο αρχηγός μας, είναι το μεγαλύτερο παράσημο και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα μας που την τιμά ακόμη με την προσφορά και την παρουσία του.Η ομάδα γενικά, αλλά και προσωπικά ο Αρχηγος ,ευχαριστούμε τον Παλλευκαδιο για αυτή την πολύ όμορφη κίνηση.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΤΟΔ.Σ το ΓΙΑ Δ.Σ. ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΚΗ ΤΙΜΗΣ στον 4 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ 2021 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΗΛΙΩΝΗ ENEKEN"