Τίμησε την ΑΕΛ ο Θεσπρωτός

0
219

Την ΑΕΛ για την προσφορά της στο ελληνικό ποδόσφαιρο τίμησε ο Θεσπρωτός στην διάρκεια του ημιχρόνου ΑΕΛ -Θεσπρωτός που έληξε με σκόρ 0-0 στον αγώνα που διεξήχθει στα πλαίσια της 11ης (εξ αναβολής)αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός τίμησε την Α.Ε. ΛάρισαςΣτο ημίχρονο του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε και η βράβευση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Θεσπρωτού.Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί”, Αλέξης Κούγιας, από τα χέρια του αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας, Θωμά Πιτούλη.

Η Λάρισα είναι η μοναδική ομάδα της Περιφέρειας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας (περίοδο 1987-88), ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο της Κυπελλούχου και έχει καταγράψει σημαντικές νίκες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.