Τηλυκράτης Λευκάδας :Κέρδισε και τον Α.Ο. Εθνικό Σκουλικάδου με(3-0) και αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα

0
187

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Τηλυκράτη Λευκάδα που κέρδισε με 3-0 με ξέσπασμα στο 2ο ημίχρονο τον Α.Ο. Εθνικό Σκουλικάδου στον αγώνα που διεξήχθη στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, προτελευταία του 1ου γύρου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκαδας την Τετάρτη 22/12/2021 και αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα.

Τα γκόλ για την ομάδα του Αντρέα Πατζιαρά σηεμίωσαν Ο συνήθης ύποπτος Σιμόνι, που επέστρεψε στα γκολ μετά την τιμωρία του και στο 60΄ έκανε το 1-0, για να έρθει ο Μπιμπισίδης λίγο αργότερα στο 66΄ για να γράψει το 2-0 και να διώξει το άγχος από όλους. Το κερασάκι στη τούρτα, έβαλε ο άλλος στόπερ, ο Παναγιωτόπουλος, στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 82΄ για το τελικό 3-0.

Διαιτητής: Τσοπλάκος (Αιτωλοακαρνανίας)

Βοηθοί: Γαλανόπουλος – Βλαχοδήμος (Αιτωλοακαρνανίας)

Παρατηρητής διαιτησίας: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Τηλυκράτης Λευκάδας(Αντρέας Πατζιαράς): Μπλατσιώτης, Μπιμπισίδης, Παναγιωτόπουλος, Πανταζής, Καταγής, Τόσκα, Ταϊρης (89′ Ιωακειμίδης), Νικλητσιώτης (82′ Τσιότρας), Πετσίτης (72′ Αζούδης), Περιστέρης (82′ Κολοβός), Σιμόνι (89′ Τσελάϊ).

Εθνικός Σκουλικάδου(Στάθης Καραμαλίκης): Ζατσηλάρι, Κοτσόνης, Ελέζι, Λυβέρης, Λυρίτζης, Νικολακόπουλος, Πλέσσας (64′ Πάντζιος), Μεταξάς, Μαρούδας, Καρδάρης (86′ Κλαδής), Κακολύρης