Θετική στον κορωνοϊό παίκτρια του ΠΑΣ Γιάννινα WVC

Θετική στον κορωνοιό βρέθηκε σε τεστ που έγιναν παίκτρια της αποστολής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΣ Γιάννινα. Η παίκτρια σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι ασυμπτωματική ενώ έχει ακολουθηθεί όλο το πρωτόκολλο.

Όλα τα μέλη της αποστολής βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα.

Η ανακοίνωση:

“Τη θετική παρουσία της ομάδα βόλεϊ στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης ακολούθησε ένα ατυχες συμβάν, όπου μια παίχτρια της αποστολής βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί θετική ασυμπτωματική σε τεστ COVID 19.

Η ομάδα μας σε συνεργασία και σε πλήρη ενημέρωση τόσο με την Περιφέρεια όσο και με τους υπεύθυνους του ΕΑΝΚΙ καθώς και με την αναλυτική παρακολούθηση του Γιατρού μας κου Μπαλτογιάννη, προβήκαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες οι οποίες είναι:

✅ Όλα τα άτομα της αποστολής βρίσκονται σε 7ημερη καραντίνα μέχρι να γίνουν τα τεστ τη Δευτέρα που θα έχουν συμπληρωθεί οι απαραίτητες μέρες επώασης του ιού και τα τεστ θα είναι αξιόπιστα και ανάλογα τα αποτελέσματα θα προβούμε και σε νέα μέτρα

✅ Ενημερώσαμε τους αντίπαλους συλλόγους καθώς και το ξενοδοχείο διαμονής

✅ Τηρήσαμε και τηρούμε τις ακριβείς διαδικασίες του ΕΟΔΥ και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς

Τα κορίτσια μας προς στιγμή είναι υγιέστατα και είμαστε κοντά τους, όπως και όλα τα άτομα της αποστολής. Οι ακαδημίες μας θα παραμείνουν κλειστές για όλο το χρονικό διάστημα που η διοίκηση του ΕΑΝΚΙ ξανανοίξει το πράσινο φως.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και αγάπη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που με ψυχραιμία και ορθότητα εύκολα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.”

Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα