Θεσπρωτός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα με την Καβάλα

0
385

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Θεσπρωτού με την Καβάλα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/11/15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 για τον Βόρειο όμιλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Θεσπρωτού:

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός για την προπώληση των εισιτηρίων εν όψει της αναμέτρησης με την Καβάλα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (ώρα 14.45) στο Δημοτικό γήπεδο Ηγουμενίτσας, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων άρχισε και γίνεται από τα εξής σημεία: 1 ALEX CAFE (ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ) -πεζόδρομος Ηγουμενίτσας2. Καφέ So Chic – Εθνικής Αντίστασης 42 Ηγουμενίτσα. Διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι: 10€ & 15€Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων και είσοδο στο γήπεδο είναι οι φίλοι της ομάδας, να έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

• Οι κάτοχοι εισιτηρίων οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

• Η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες δε γίνεται αποδεκτή.

• Αναφορικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων, για όσους ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

• Τα παιδιά 12 ετών και κάτω θα πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται.• Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια.Σημειώνεται επίσης ότι:

• Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας που θα καλύπτει στόμα και μύτη τόσο κατά την άφιξή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στις εξέδρες, όπως και κατά την αποχώρηση.Ο Θεσπρωτός ανοίγει τις θύρες στα ΣχολείαΗ ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει ακόμη ότι στον κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα θα φιλοξενηθούν στην κερκίδα -1 του δημοτικού γηπέδου Ηγουμενίτσας οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.