Θεολόγου: “Η ευθύνη είναι καθαρά δικιά μας”

0
275

Στην ήττα από τον ΟΦΙ, στο τι “φταίει” και στο επόμενο ματς-τελικό αναφέρθηκε  με δηλώσεις του στο karaiskakisfc.gr ο ποδοσφαιριστής της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, Παντελής Θεολόγου.

“Δε θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τι έγινε στο παιχνίδι. Στέκομαι στο γεγονός ότι σήμερα είχαμε έναν τελικό στην έδρα μας αλλά δε καταφέραμε να κερδίσουμε, ούτε να πάρουμε βαθμό. Από εκεί και πέρα η ευθύνη είναι καθαρά δικιά μας και μας βαραίνει όλους, έναν προς έναν. Δεν έχουμε περιθώρια, είμαστε τελευταίοι και πρέπει να το καταλάβουμε. Να δούμε όλα τα ματς ως τελικούς.”

Που εντοπίζετε το “πρόβλημα”; “Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Για μένα είναι αστεία γκολ και από προσωπικά λάθη και από θέμα “τύχης”, όπως σήμερα που μπήκαν δύο απίστευτα γκολ. Από εκεί και πέρα, εμείς θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, δεν το αλλάζει κανείς άλλος, μόνοι μας οι παίκτες. Αν δεν αλλάξει από μας, δε θα αλλάξει ποτέ και θα πέσουμε κατηγορία. Να συγκεντρωθούμε, να δουλέψουμε, να δουλέψουμε πάνω απ’ όλα και να δούμε τα επόμενα ματς ως τελικούς.”

Επόμενος “τελικός” με Χανιά: “Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρο προπονητή, με έμπειρους παίκτες. Θεωρώ την αδικεί η βαθμολογική της θέση. Πάμε εκεί να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.”