Θέλει να κερδίσει τον πρώτο “τελικό” ο ΠΑΣ στη Λάρισα

0
358

«Φωτιά» ή και τελικό μπορεί να χαρακτηριστεί ο αγώνας για τους δύο μονομάχους του ματς της ΑΕΛ με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.

Από την μία η ΑΕΛ καίγεται για βαθμούς καθώς είναι χαμηλά στην 13η θέση της βαθμολογίας ενώ ο ΠΑΣ “καίγεται” να εξαργυρώσει και σε βαθμούς την καλή εικόνα που βγάζει σχεδόν σε όλα τα ματς.

Οι Ηπειρώτες ναι μεν παίζουν καλά και δυσκολεύουν τον κάθε αντίπαλο τους ωστόσο στο τελικό αποτέλεσμα υστερούν και χάνουν βαθμούς. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να αλλάξει καθώς από εδώ και πέρα ο ΠΑΣ Γιάννινα car.gr έχει να ανέβει ένα αγωνιστικό βουνό με πολλά παιχνίδια και με τον χρόνο να αρχίζει να πιέζει. Ένα “Γολγοθά” καλείται να ανέβει ο car.gr ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο καθώς μετά από τα παιχνίδια που υπάρχουν για το πρωτάθλημα της Super League και τις εμβόλιμες αγωνιστικές , ήρθαν να προστεθούν και οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα του Ιανουαρίου.

Η ΑΕΛ

Ο Σέρβος στόπερ, Ούρος Τσόσιτς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες , εκτός παραμένει ο Ντουρμισάι, ενώ θα απουσιάσει και ο Γιουνές.

Στην αποστολή ο Τάτσης πήρε τους Νάγκυ, Μπάγιτς, Γκοτζαμανίδη,Τρούγιτς,Ηλιάδη, Μπέρτο, Μαϊδανό, Μιχαήλ, Φιλίπ, Σπάρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Γλυνό, Στοίνοβιτς, Νικολιά, Πινακά, Νούνιτς, Πλατέλλα, Τσόσιτς, Ζίζιτς, και Κοτσιανούλη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η αποστολή που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης είναι οι: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Σάλιακας, Καρτάλης, Σιόντης, Λώλης, Ελευθεριάδης, Λιάσος, Δούμτσης, Παμλίδης, Ντομίνγκεζ, Μπρένερ, Νάουμετς και Κρίζμαν

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Λέο και Κάστρο.

Στο ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα ορίστηκε ο Φωτιάς με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Μωυσιάδης, 4ο τον Αγγελάκης και VAR τον Παπαδόπουλο, Νικολαΐδης.