Θέλει να ανανεώσει με Γιαννίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και με αυξημένες αποδοχές πρότεινε στον Αργύρη Γιαννίκη η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Απόλυτα ευχαριστημένη από την δουλειά του Αργύρη Γιαννίκη είναι η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα .

Για τον λόγο αυτό, η ίδια από την πλευρά της προχωρήσε στην ανανεώση του συμβολαίου του Τρικαλινού προπονητή, ο οποίος βρίσκεται από πέρυσι στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο όπως λέει και μια ρήση «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Ωστόσο σύμφωνα με το «Sportime» την εβδομάδα που προηγήθηκε η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής του «Άγιαξ της Ηπείρου είχαν ραντεβού στην Αθήνα όπου και συζητήθηκε το ενδεχόμενο, της πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του Γερμανοθρεμένου τεχνικού.

Η διοίκηση των «κυανόλευκων» πρότεινε στον 40χρονο προπονητή επέκταση του συμβολαίου του, για 2 ακόμα χρόνια με αυξημένες απολαβές. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, αλλά ο Γιαννίκης από την πλευρά του αφού άκουσε την πρόταση του Γιώργου Χριστοβασίλη δεν έδωσε την οριστική του απάντηση σε αυτή.

Από την πλευρά της διοίκησης ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία, ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιαννίκη, καθώς όπως υποστηρίζουν η πρόταση που έχει κατατεθεί σε αυτόν είναι πολύ καλή και δύσκολα θα την αρνηθεί παρά μόνο εάν προκύψει κάτι το εξαιρετικό….

Πηγή: SDNA

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα