Τέννις: Εδραιώνεται στις κορυφαίες της Ελλάδας η Ναταλία Γκαρτζονίκα

Μια ακόμη πολύ σημαντική διάκριση πρόσθεσε στη φετινή εξαιρετική της χρονιά η Ναταλία Γκαρτζονίκα. Η αθλήτρια του Topspin Epirus Tennis Center συμμετείχε στο τουρνουά Ε1 που έγινε στη Λάρισα και κατέκτησε την 3η θέση, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Φέτος, η Ναταλία σε όλα τα τουρνουά που έχει συμμετάσχει αποδεικνύει ότι η άνοδός της είναι συνεχόμενη και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες πανελλαδικά, όχι μόνο στην κατηγορία της (κορίτσια κάτω των 12 ετών), αλλά και στην πιο πάνω ηλικιακή κατηγορία (κορίτσια έως 14 ετών).

“Πιστεύουμε πολύ στη Ναταλία, όπως φυσικά και σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στις αγωνιστικές μας ομάδες. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί τους, κάνουμε σκληρή προπόνηση και δίνουμε ευκαιρίες για να παίξουν τένις και να πρωταγωνιστήσουν σε όλα τα επίπεδα. Σε ο, τι αφορά τη Ναταλία είναι πολύ σημαντικό που ανεβαίνει σταδιακά και παίρνει παραστάσεις. Θέλουμε να είναι υγιής, όπως όλα τα παιδιά και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει πολλά περισσότερα στο μέλλον” αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής προπονητής του Topspin και προπονητής της Ναταλίας Αριστοτέλης Ντάλιας.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς μένουν ακόμη 2 τουρνουά στα οποία οι αθλητές και οι αθλήτριες της αγωνιστικής μας ομάδας θα λάβουν μέρος.

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα