Τέλος ο Γιαννίκογλου από τον ΠΑΣ Γιάννινα – “Τα αποδυτήρια τα φτιάχνουν οι χαρακτήρες και του ΠΑΣ Γιάννενα είναι χρυσάφι”

0
717

Η δεύτερη θητεία του Μάκη Γιαννίκογλου στον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε, με τον 27χρονο τερματοφύλακα να αποχωρεί για άλλες πολιτείες.

Ο Γιαννίκογλου ήρθε για δεύτερη φορά στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2019 όταν η ομάδα είχε υποβιβαστεί στη Super League 2. Την περσινή σεζόν δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ενώ φέτος δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Το τελευταίο διάστημα αναζητούσε ομάδα για να φύγει και βρήκε πρόταση από τη Λιθουανία. Ο Γιαννίκογλου υπέγραψε στη Σούντοβα διετές συμβόλαιο.

Ο νεαρός κίπερ αποχαιρέτισε ήδη τους συμπαίκτες του και την ομάδα αποχώρησε από τα Γιάννινα ενώ και στα σόσιαλ μίντια έγραψε: “Τα πράγματα και τα σχέδια μας δεν έρχονται πάντα όπως τα θελουμε η τα υπολογίζουμε . Κρατάω τις καλές στιγμές τους πολλούς και αληθινούς φίλους που έκανα, μια πραγματικα υπέροχη πόλη ! Και τους συμπαίκτες μου . Τα αποδυτήρια τα φτιάχνουν οι χαρακτήρες και του ΠΑΣ Γιαννενα είναι χρυσάφι ! Ευχαριστώ για όλα”

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο