Τάτσης: «Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι» (vid)

0
641

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, είπε μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα πως η ομάδα του δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, ενώ βάρυναν τα πόδια των παικτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάτση στη NOVA:

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε τη νίκη, δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, όπως και στο παιχνίδι δεν έγιναν πολλές, ενδιέφερε και τον ΠΑΣ η ισοπαλία. Αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά επιθετικά δεν κάναμε τις προϋποθέσεις, ευκαιρίες. Έπρεπε να πάρουμε το παιχνίδι, βάρυνε τα πόδια των παικτών στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που είναι λογικό όταν πρέπει να αναρριχηθείς».

Για την προσέγγιση: «Σαν ομάδα και σαν προπονητής θέλαμε να κερδίσουμε. Από το 55′-60′ ρίσκαρα να το πάρουμε με κάποιο κίνδυνο να υστερήσουμε αμυντικά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε δεν θέλαμε να χάσουμε. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, πρέπει να παλεύεις για την επόμενη μέρα. Το θετικό είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πήγαμε καλά αμυντικά, και από εκεί και πέρα και με δουλειά και με κάποια παιδιά που θα έρθουν να βελτιώσουμε και το άλλο κομμάτι συν το ψυχολογικό, να απελευθερωθούν τα πόδια των παικτών με μία νίκη».