Ταουσιάνης: «Χρειαζόμαστε όραμα και κοινό στόχο»

O προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης μίλησε για την εξέλιξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και την δύσκολη χρονιά που έρχεται για τις ομάδες στον OverFm.gr.

Όλοι οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου πρέπει να έχουν έναν κοινό στόχο…

«Πλέον είναι γνωστό τι πρέπει να γίνει. Εάν δεν γίνει το βήμα δεν θα δούμε στάδια εξέλιξεις. Ο καθένας από το μετερίζι του πρέπει να κάνει ότι είναι δυνατόν. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να έχουν ένα κοινό στόχο και ένα κοινό όραμα, γιατί από αυτό θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Πρέπει καποιά στιγμή να πατήσουμε στα καινούργια δεδομένα για να πάμε και λίγο παραπάνω».

Είναι μια δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες και πρέπει να δώσεις κίνητρα στους αθλητές μετά από τόσο καιρό απόχης..

«Έχουμε μπει στην διαδικασία να βλέπουμε τα νούμερα κάθε μέρα για τις αναπληρώσεις, λόγο αναβολής του πρωταθλήματος Σουπερ Λιγκ 2. Γενικά, όπου δεν υπάρχει ένας προγραμμματισμός δεν γίνετε να ανταπεξέλθεις. Εξ’αρχής ήταν δύσκολη χρονιά. Μπήκαμε στην διαδικασιά να προετιμάσουμε αθλητές που είχαν να αγωνιστούν τέσσερις μήνες. Προφανώς, διαφορετικό είναι να προετιμάζεις έναν αθλητή σε ατομικό αγώνισμα. Λίγο με τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις ομάδες. Πρέπει να δημιουργήσουμε έξτρα κίνητρα στου παίκτες για να αποδώσουν αυτό που θέλεις».

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα