Συνεχίζει την μπάλα στα 40 του ο Βύντρα!

0
259

Για έναν ακόμα χρόνο τουλάχιστον θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Λουκάς Βύντρα.

Ο 40χρονος αμυντικός, σε ιδιαίτερα εύθυμη διάθεση μετά το τελευταίο φετινό ματς, ξεκαθάρισε πως… αντέχει να συνεχίσει να αγωνίζεται, χωρίς ακόμα να γνωρίζει αν θα είναι στη Λαμία.

«Δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς τον…Βύντρα ! Αντέχω ακόμα μια χρονιά να παίξω. Κάθε παίκτης κάνει τις επιλογές του και έτσι εγώ έχω αποφασίσει να συνεχίσω. Έχω κάνει κάποιες σκέψεις πως θα ζω χωρίς το ποδόσφαιρο, όταν σταματήσω, αλλά ακόμα δεν σταματώ. Χρονιά με την χρονιά. Θα το σκεφτώ, ίσως, μετά την επόμενη σεζόν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι δεν θα… “τρελαθώ” και χωρίς το ποδόσφαιρο, γιατί είμαι κατασταλαγμένος. Έχω μια ακόμα σεζόν. Δεν ξέρω αν θα είναι στην Λαμία. Θα μιλήσω με τον κόουτς και τον πρόεδρο. Κρατιέμαι σε ένα καλό επίπεδο. Έχω την βοήθεια της οικογενείας μου και αγαπώ αυτό που κάνω. Η Λαμία έχει καλό προπονητή και πρόεδρο, έμπειρους και νέους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο, πάντα υπάρχει πίεση και ποτέ δεν είναι εύκολα. Και του χρόνου στην πρώτη αγωνιστική και ο πρωταθλητής αρχίζει με πίεση στο νέο πρωτάθλημα».