Συνάντηση του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με τον βουλευτή Λευκάδας

0
239

Επίσκεψη στον Βουλευτή Λευκάδας Αθανάσιο Καββαδά από τον Υποψήφιο Πρόεδρο της ΕΠΣ Κωνσταντίνα Τζίμα και το επιτελείο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υποψήφιου προέδρου: 

“Εθιμοτυπική επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας Τζίμα Κωνσταντίνου το Σάββατο 29/05/2021 στον βουλευτή  Λευκάδας Κ. Καββαδά Αθανάσιο. Οι δύο άντρες παλιοί γνώριμοι από την οκτάχρονη θητεία τους στην ένωση.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις ανάγκες των αθλητικών  εγκαταστάσεων του Νομού Λευκάδας.

Ο βουλευτής φάνηκε ότι ήταν ενημερωμένος απαντώντας ότι έχουν διατεθεί κονδύλια για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γήπεδο Σφακιωτών το οποίο χρησιμοποιείτε από πολλές ποδοσφαιρικές ομάδες του Νομού, όπως επίσης και για το κεντρικό στάδιο Λευκάδος  ‘’ ΠΛΑΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΗΣ’’  έχει χρηματοδοτηθεί για τις ανάγκες του (σκέπαστρο- ταρτάν –χλοοτάπητας κ.τ.λ.).

Επίσης όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση και για τα άλλα  γήπεδα της Λευκάδας.

 Οι απόψεις των δύο αντρών συνέκλιναν και υποσχέθηκε ο βουλευτής ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της ΕΠΣ και αρωγός στις προσπάθειες της.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι υποψήφιοι τακτικοί σύμβουλοι της Λευκάδας κύριοι Σκληρός Φίλιππος , Ζακυνθινός Δημήτριος καθώς επίσης και οι Πιτσούνης Χρήστος, Φραδέλος Κωνσταντίνος.”