Στο πλευρό του Καραϊσκάκη Άρτας οι “Καβαλάρηδες”

0
442

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων “Καβαλάρηδες” παραβρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης (18/03). Συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ κι ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο.

Η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει σχετικά με τη συνάντηση:

«Αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Καραϊσκάκη “Καβαλάρηδες” βρέθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας λίγο πριν την αναχώρηση της για την Κρήτη και τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον Εργοτέλη, το Σάββατο (20/03/2021 14:45 ΕΡΤ3) στο Παγκρήτιο Στάδιο Κρήτης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον κο Βαγγέλη Κορέλη, συζήτησε με τους διοικητικούς παράγοντες του Καραϊσκάκη Άρτας για την πορεία και τα σχέδια της ομάδας, ενώ ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές μας καλή επιτυχία για την εκτός έδρας αναμέτρηση.

Παράλληλα, μιλώντας με τον πρόεδρο της ομάδας, κο Νίκο Καγιούλη, του μετέφεραν ότι ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ενώ χαρακτηριστικά του τόνισαν “Είμαστε πιο πολύ Καραϊσκάκης στα δύσκολα γιατί στα εύκολα είναι όλοι!” Η συνάντηση έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης ευχαριστεί τους φιλάθλους της για την ευχάριστη έκπληξη.»