Στην Αθήνα ο χρυσός Μίλτος Τεντόγλου!

0
290

Με μία στάση πρώτα στη Βιέννη ο Μίλτος Τεντόγλου έφτασε τα ξημερώματα στης Πέμπτης στην Αθήνα, μετά από πολύωρο ταξίδι από το Τόκιο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, εμφανώς κουρασμένος και με το πολύτιμο μετάλλιο στο λαιμό, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που περίμενε ξημερώματα να τον συναντήσει.

Στο αεροδρόμιο, εκτός από τους δικούς του ανθρώπους, των περίμεναν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς.

Ικανοποιημένος και με τη δεύτερη θέση θα ήταν ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους αναφέρθηκε στην ανωτερότητα του Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία, χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο αθλητή από τον ίδιο και τόνισε πως θα του άξιζε να πάρει τη δεύτερη θέση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην πίεση που τον βοηθάει να λειτουργήσει, στους επόμενους στόχους του και στα στοιχεία που χρειάζεται κάποιος αθλητής για να πάρει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
Για το πώς έζησε τη φετινή εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων: «Ήταν λίγο περίεργα φέτος λόγω του Covid. Τόσο το ταξίδι όσο και η διαμονή μας εκεί ήταν τελείως διαφορετική από κάθε άλλη φορά. Έχω πάει σε πολλούς αγώνες και συμμετείχα και στους προηγούμενους Ολυμπιακούς, άρα ήξερα πώς να κινηθώ και η διοργάνωση. Νομίζω το διαχειρίστηκα καλά. Ακολούθησα το πλάνο που είχαμε κάνει»

Για το ποιος αθλητής είναι το πρότυπό του: «Το πρότυπό μου είναι ο Ιβάν Πεντρόσο από την Κούβα»

Δείτε φωτογραφίες:

0