Στέφανος Ντούσκος: «Να προσπαθήσω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο»

0
305

Τον δρόμο για την Ιαπωνία και το όνειρο των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο ξεκίνησε η Ολυμπιακή ομάδα κωπηλασίας που αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης από το «Ελ.Βενιζέλος» με τις αποσκευές της γεμάτες αισιοδοξία και προσμονή.

Εκεί μεταξύ άλλων ήταν και ο πρωταθλητής του ΝΟΙ Στέφανος Ντούσκος και η κάμερα της ΕΡΤ στην  οποία μίλησαν για το ταξίδι στο όνειρο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχω κάνει καλή προετοιμασία έχω μπει στην τελική ευθεία , λίγες ακόμα προπονήσεις στην Ιαπωνία και είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε το όνειρό μας και να το εκπληρώσουμε κιόλας. Το θέμα της πανδημίας δε με απασχολεί ιδιαίτερα γιατί τα μέτρα που έχουν πάρει οι διοργανωτές είναι πολύ καλά , είμαστε και εμβολιασμένοι.

Γνωρίζω ήδη τους αντιπάλους μου , είναι σε καλή φυσική κατάσταση όπως κι εμείς και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ο στόχος είναι αρχικά να περάσω στα ημιτελικά , μετά στον μεγάλο τελικό… αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος και μετά να προσπαθήσω να διεκδικήσω ένα μετάλλιο.

Δεν έχω σκεφτεί ότι θα είμαι ο πρώτος Έλληνας που θα μπει στη μάχη των Ολυμπιακών αγώνων αφού τα αγωνίσματά μας ξεκινάνε πριν κι από την τελετή έναρξης. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο για όλους τους Έλληνες κι ότι καλύτερο για όλους όσους μας βλέπουν και το καλύτερο για την Ελλάδα»