Σοκ στο EURO 2020: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Έρικσεν, προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη!

0
252

Σοκαριστική στιγμή λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο Δανία-Φινλανδία! Σε μια ανύποπτη στιγμή, ο Κρίστιαν Έρικσενκατέρρευσε μέσα στο γήπεδο! Οι ποδοσφαιριστές που ήταν γύρω του κάλεσαν αμέσως το ιατρικό επιτελείο που μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι σκηνές ήταν σοκαριστικές, με τους παίκτες της Δανίας να σχηματίζουν ένα ανθρώπινο τείχος γύρω του για να μην φαίνεται τι συμβαίνει και το ιατρικό επιτελείο έκανε ανάνηψη και τεχνητή αναπνοή στον άτυχο ποδοσφαιριστή που έδειχνε να μην έχει τις αισθήσεις του.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι διαιτητές και οι οπαδοί κρατούσαν τα μαλλιά τους, οι στιγμές ήταν έντονα φορτισμένες και άπαντες έμοιαζαν σοκαρισμένοι. Μετά από αρκετή ώρα και μετά από πολλές προσπάθειες του ιατρικού επιτελείου, οι ποδοσφαιριστές σήκωσαν ορισμένα σεντόνια γύρω από το φορείο και έβγαλαν εκτός αγωνιστικού χώρου τον Έρικσεν, ο οποίος παλεύει για τη ζωή του!

Ας ελπίσουμε και ας προσευχηθούμε άπαντες πως ο Κρίστιαν Έρικσεν θα βγει νικητής από αυτή τη δύσκολη μάχη!

fin-0

Διακοπή στο Δανία-Φινλανδία!

Δραματικές είναι οι στιγμές που εξελίσσονται στην Κοπεγχάγη, ύστερα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν, με την UEFA να ανακοινώνει τη διακοπή του παιχνιδιού.

Να σημειωθεί ότι, τη στιγμή που οι δύο ομάδες και οι διαιτητές έχουν μεταφερθεί στα αποδυτήρια, από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε στον κόσμο να παραμείνει στις θέσεις του.