Ο Γιώργος Σίμος ανέλαβε την ευθύνη μετά τη νέα ήττα της ομάδας του Ηρακλείου!
Οι Κρητικοί ηττήθηκαν στα Γιάννινα απ’ τον ΠΑΣ και ο Γιώργος Σίμος ανέλαβε την ευθύνη της κατάστασης αυτής. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δε χρειάζονται λόγια, αλλά πρέπει να αντιδράσει η ομάδα. Συγχρόνως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Νιόπλια που ήταν μαζί με την ομάδα στα Γιάννινα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου στα κανάλια novasports.gr :
«Δεν αρχίσαμε καλά στον αγώνα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε την απόδοση που θα έπρεπε. Στο δεύτερο έδειξε η ομάδα κάποια αντίδραση. Αυτό δε φτάνει. Τα λόγια πλέον αρχίζουν να μην έχουν αξία. Θα πρέπει να αντιδράσουμε.
Δεν είναι το καλύτερο πράγμα αυτό. Η ευθύνη είναι δική μου. Δε χρειάζεται να λέμε λόγια, η ομάδα πρέπει να αντιδράσει κι αυτό θα γίνει.
Ο Νίκος Νιόπλιας είναι μέρος της ιστορίας της ομάδας, είναι συντονιστής ποδοσφαιρικού τμήματος, υπάρχει σεβασμός, είναι κάθε μέρα μαζί μας. Είναι χαρά μας που είναι πλέον μαζί μας και τιμή μας. Τώρα πάρθηκε μια απόφαση να είναι ακόμη πιο κοντά μας».