Σε Live μετάδοση ο Τελικός Κυπέλλου ΕΠΣ Άρτας ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και Α.Ε. Ξηροβουνίου

0
541

Παρακολουθήστε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εξέλιξη απο τον Τελικό Κυπέλλου τςη ΕΠΣ Άρτας ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και Α.Ε. Ξηροβουνίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στο ανακανισμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΕΠΣ στις Κεραμάτες στις 16:00

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Νίκου με βοηθούς τους Μάνο και Νικολάου ενώ 4ος ορίστηκε Ο Πολύζος Κ. Η Αναγέννηση που την χωρίζει μια κατηγορία με την Α.Ε. Ξηροβουνίου φιλοδοξεί να στεφτεί Κυπελούχος για 8η φορά στην ιστορία της ενώ η Α.Ε. Ξηροβουνίου για 2η φορά.

Συνθέσεις των δύο ομάδων

Ο Δημήτρης Θώδης έχει παρατάξει τους εξείς έντεκα: Μπαλαούρας , Κωστάκης , Χεμπέγια, Μυσιούδης , Κραμπής , Γούλας , Παπακίτσιος Δ. , Μανιώτης , Παπακίτσιος Αλ. , Παπαδόπουλος , Μπότσαρης .

Αναπληρωματικοί: Σχισμένος , Κατσιγιάννης . Μιχάλης , Μπακόλας(τ/φ) , Βασίλας , Αρτέμης , Δημητρέλλος , Μπόκος , Ντάλλας

Ο Βασίλης Παππάς έχει παρατάξει τους εξείς έντεκα: Μπόλης , Παππάς Ν . , Κωσταντίνου , Κίτσιος Χ. , Ασπροποταμίτης , Δήμος , Δόσης , Θεοδωρής , Τσαρακλημάνης , Γρύλλης , Κίτσιος Δ.

Αναπληρωματικοί: Νταλάκας , Τσόλης , Παπαχαρίσης(τ/φ) Τζελιλάι , Μήτσος , Στέφου , Γκαρτζώνης , Καραμούτσος , Στράτος

Με μισάωρη περίπου καθυστέρηση θα ξεκινήσει ο Τελικός Κυπέλλου λόγω των εγκαινίων απο την ΕΠΣ Άρτας και το Δήμο Αρταίων για τον νέο συνθετικό τάπητα του Γηπέδου των Κεραματών.

Είσοδος των δύο ομάδων και των διαιτητών

Ο Μεγάλος Τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Άρτας ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και Α.Ε. Ξηροβουνίου μόλις ξεκίνησε

Ο αγώνας ξεκίνησε στο γεμάτο ενωσιακό γήπεδο απο φιλαθλούς και των δύο ομάδων σε μιά ημέρα πολύ ιδανική για ποδοσφαίρο

15 λεπτά συμπληρωμένα στο γήπεδο των Κεραματών με την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας να πατά καλύτερα στο γήπεδο και να έχει 2 πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκόρ , αντίθετα η Α.Ε. Ξηροβουνίου παίζει ποιό κλειστά και προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα , δεν υπάρχει σκόρ στην αναμέτρηση.

Στο 20 λεπτό δεν υπάρχει σκόρ στον αγώνα με την Αναγέννηση Άρτας να έχει την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 29 λεπτό η Α.Ε. Ξηροβουνίου ανοίγει το σκόρ με τον Τσαρακλιμάνη κάνοντας το 0-1 και στο 31′ λεπτό Ο Αλ. Παπακίτσιος ύστερα απο λάθος του Τερματοφύλακα Μπόλη απαντά άμεσα φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 40′ λεπτό περίπου παραμένει το 1-1 στην αναμέτρηση

Ημίχρονο στο Γήπεδο των Κεραματών ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας 1-1 Α.Ε. Ξηροβουνίου με γκόλ του Δόση στο 29′ λεπτό για τους τυπικά φιλοξενούμενους και του Παπακίτσιου Αλ. στο 31′ λεπτό. για τους τυπικά γηπεδούχους. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι μετά το 30 λεπτό.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

Στο 65′ λεπτό παραμένει το 1-1 στο γήπεδο των Κεραματών

Στο 67′ λεπτό ο Μπότσαρης κάνει το 2-1 για την Αναγέννηση Άρτας

Στο 71′ λεπτό ο Αλ. Παπακίτσιος πετυχένει το 3-1 με την Αναγέννηση αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα τελευταία 19 λεπτά + τη7ις καθυστερήσεις του αγώνα να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 8ο Κύπελλο στην ιστορίας της

Διπλή αλλαγή πραγματοποίησε η Α.Ε. Ξηροβουνίου με τον Μήτσο να παιρνά στην Θέση του Δόση και στην Θέση του σκόρερ Τσαρακλημάνη ο Τσόλης στο 78′ λεπτό με τον Βασίλη Παππά να φρεσκάρει την επίθεσή του σε μιά τελευταία προσπάθεια να φτάσει στην ανατροπή του σκόρ για την ομάδα του.

Στο 78′ λεπτό πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Αναγέννησης Άρτας στην Θέση του Αλ. Παπακίτσιου ο Μιχάλης.

Στο 81΄λεπτό τρίτη αλλαγή για την ομάδα του Ξηροβουνίου στην Θέση του Δήμου ο Γκαρτζώνης

Στο 82′ λεπτό πρώτη κίτιρνη κάρτα στον αγώνα σε ποδοσφαριστή της Αναγέννησης Άρτας τον Μανιώτη

Στο 87′ παραμένει το 3-1 υπέρη της Αναγέννησης Άρτας η οποία πραγματοποίησε τριπλή αλλαγή στην Θέση του Κωστάκη ο Κατσιγιάννης στην Θέση του Χεμπέγια ο Μπόκος και στην Θέση του Παπδόπουλου ο Δημητρέλλος .

Στο 90′ λεπτό τέταρτη αλλαγή για την ομάδα του Ξηροβουνίου στην Θέση του Παππά Ν. ο Καραμούτσος

Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις του παιχνιδίου

Στο 92′ λεπτό δεύετρη κίτρινη σε ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Άρτας τον Κραμπή

Τελικό αποτέλεσμα στο Γήπεδο της ΕΠΣ Άρτας στις Κεραμάτες Αναγέννηση Άρτας 3-1 Α.Ε. Ξηροβουνίου με την ομάδα της Αναγέννησης να κατακτά το 8ο κύπελλο της ιστορία της και να κλείνει με θετικό πρόσημο μια όχι και τόσο καλή χρονιά θα λέγαμε , ενώ η ομάδα του Ξηροβουνίου που πάλεψε τον αγώνα επικεντρώνει την προσοχή της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Άρτας που ξεκινούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 16:00 στο Γήπεδο της Καμπής με αντίπαλο την συντοπίτισσα Α.Ε. Καμπής.

Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που ήσασταν συντονισμένοι για την εξέλιξη του μεγάλου Τελικού της ΕΠΣ Άρτας θα ακολουθήσει ρεπορτάζ απο τον αγώνα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Καλό απόγευμα με υγεία γιαα όλους..