Ροκάκης: “Θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό “

Την πεποίθηση του ότι το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστικό έστω και αν χάθηκαν δύο μήνες λόγω του λοκ ντάουν εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Χανιά Αντώνης Ροκάκης σε δηλώσεις του στα “Χανιώτικα νέα”.

Οπως είπε παρότι η πρεμιέρα μετατέθηκε αντί για τις αρχές Νοεμβρίου στις αρχές Ιανουαρίου πιστεύει ότι θα προλάβουν να διεξαχθούν κανονικά οι αγωνιστικές σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη με την προσθήκη βέβαια αρκετών εμβόλιμων.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του:

«Αν και έχουμε χάσει δύο μήνες αγωνιστικά, έστω και αργά είναι θετικό ότι έγινε η αρχή με τις ομαδικές προπονήσεις που σημαίνουν και την αγωνιστική πρεμιέρα μετά από 3 εβδομάδες. Αν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς λειτουργήσουν όπως πρέπει και όπως επιβάλλουν οι περιστάσεις θεωρώ ότι θα ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και θα είναι και αρκετά ανταγωνιστικό».

Σε ερώτηση για το θέμα που προέκυψε με την προσφορά της Cosmote προς την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος να είναι μεγαλύτερη εάν λάβουν μέρος ομάδες μονάχα της πρώτης Εθνικής κατηγορίας ο κ. Ροκάκης απάντησε ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση και μένει να φανεί αν ισχύει κάτι τέτοιο.

«Ισα ίσα που το εναλλακτικό σχέδιο με την παρουσία και των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 στο φετινό θεσμό του Κυπέλλου ήταν κλειδί για να ξεκινήσουν άμεσα οι ομαδικές προπονήσεις μας και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και πολύ γεμάτες οι αγωνιστικές μέρες με αγώνες σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Διότι θα πρέπει να καλυφθεί και ο χαμένος χρόνος οπότε θα χρειαστούν αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και έτσι θα έχουμε μία πολύ γεμάτη αγωνιστική σεζόν φέτος».

Πηγή: haniotika-nea

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Παίξε Μπάλα

σχετικά άρθρα