Ρεκατσίνας: “Φέτος αδικήθηκε η ομάδα – Μόνο τον ΠΑΣ Πρέβεζα κυνηγούν”

0
360

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα-Αμβρακικός Λουτρού ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα Σπύρος Ρεκατσίνας σχολίασε:

“Ολοκληρώθηκε αυτό το μίνι-τουρνουά. Γιατί τουρνουά ήταν. Μπορεί να ήμασταν άτυχοι ή τυχεροί στα αγωνιστικά θέματα, αλλά θα πρέπει να γίνει ανασύνταξη της ομάδας τώρα. Η φανέλα αυτή είναι ιστορική. Είναι η πιο ιστορική του Νομού μας και είναι αμαρτία να παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία από άλλες ομάδες. Σαν διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα ανέβει κατηγορία και θα πάει πιο ψηλά. Φέτος αδικήθηκε η ομάδα. Αλλά αδικήθηκε και άλλες χρονιές. Δεν ξέρω τι έχουν πάθει με τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Μόνο τον ΠΑΣ Πρέβεζα κυνηγούν. Δεν είδα άλλες ομάδες να έχουν τέτοια αντιμετώπιση. Είχαμε ελλείψεις σήμερα. Θέλαμε όμως μία νίκη γιατί το χρωστάμε στους οπαδούς μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Λουτρού που σώθηκε. Εμείς δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Θα δούμε και με έναν δικηγόρο, ώστε να κάνουμε μία έφεση κατά της προκήρυξης του πρωταθλήματος, καθώς ήταν άδικο αυτό που έγινε.

Στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει μέσα στον Ιούνιο περιμένω και άλλοι ”άρχοντες” ή εύρωστοι οικονομικά παράγοντες του τόπου να μπορούν να έρθουν και να μπουν στην ομάδα”.