“Μπαράζ” με 19 μεταγραφές η Αναγέννηση Άρτας

0
553

Δεκαεννέα μεταγραφές επισημοποίησε η Αναγέννηση Άρτας.

Η αρτινή ομάδα ετοιμάζεται για την Γ’ Εθνική και το βράδυ της Τετάρτης (31/3) με ανακοίνωσή της καλωσόρισε δεκαεννέα νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: “Καλωσορίζουμε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας. Όλοι τους από την ευρύτερη περιοχή της Άρτας ήρθαν με πολλή όρεξη και διάθεση να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για να βοηθήσουν χωρίς αμοιβή την αγαπημένη μας ομάδα.

Η βαριά και ιστορική φανέλα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ , ο φίλαθλος κόσμος της- έστω και εξ αποστάσεως- και οι επιτυχίες ελπίζουμε να τους ανταμείψουν με τον καλύτερο τρόπο.

Και να τα νέα μέλη της οικογένειας της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Χρήστος Βλάχος, Νίκος Γκαναβίας, Νίκος Κολιός, Σπύρος Μαλίζογλου, Φώτης Μαλτέζος, Κώστας Μουσιωτίτσας, Παναγιώτης Μούστο, Λάμπρος Μπαλαδήμας, Σπύρος Μπούκας, Χριστόφορος Νάσης, Παντελής Νάστος, Γιώργος Νικολάου, Κώστας Παπανικολάου, Νίκος Πέτσας, Κώστας Τζουμάκας, Γιάννης Τσίρκας, Αποστόλης Τσιώλας, Κρίστακ Χύσο, Γιώργος Φελέκης.

Τους ευχόμαστε υγεία, τύχη και εμπειρίες μοναδικές- έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες της πανδημίας. ….ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΩΤΙΑ.”