Πρώτος … τελικός επιβίωσης για τον Καραϊσκάκη

0
328
Πηγή φωτογραφίας: karaiskakisfc.gr

Ένα ματς-τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17.3.21, 15:00, ERTSPORTS 2) στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίων Αναργύρων όπου Καραϊσκάκης Άρτας και Παναχαική θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League 2.

Η ομάδα της Άρτας θέλει πάση θυσίας θετικό αποτέλεσμα ώστε να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της ενόψει και των άλλων δύσκολων τελικών. Η Παναχαϊκή από την άλλη βρίσκεται σε περίεργο φεγγάρι καθώς ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΟΦ Ιεράπετρας και πάει στην Άρτα με νέο προπονητή τον Χρήστο Παρασκευόπουλο και με έντονο παρασκήνιο με την επίθεση του προέδρου της Παναχαϊκής, Γιώργου Μπάρλου κατά των παικτών.

Καραϊσκάκης Άρτας

Ο Γιάννης Μάγγος μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Σοϊλεμέζογλου (1), Μπουργάνης (16), Χουάντερσον (77), Θεολόγου (2), Χατζηδίμπας (4), Γιαννιώτης (5), Γαλεάδης (7), Νταλακούρας (8), Δούμτσιος (9), Δεινόπαπας (10), Γυφτοκώστας (11), Δερμιτζάκης (14), Μαραθωνίτης (17), Μαύρου (18) , Κορέλας (19), Ναζίμ (21), Τάμπας (22), Μπεκατώρος (23), Παπανίκου (24), Μπρέμπος (26), Κόκας (33), Τσούτσης (44), Κλιγγόπουλος (88), Rooney (90), Lovric (95).

Παναχαϊκή

Με τους Αραβίδη, Αποστολόπουλο, Πλιάτσικα και Κουσκουνά αναχωρεί η Παναχαϊκή με προορισμό την Άρτα.

Η αποστολή: Κολοβούρης, Σούλης, Μικές, Πατάπης, Μαρκοπουλιώτης, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Πάνος, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μπελεζάκης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Ανάκογλου, Μπρους, Κόκας, Παπαδόπουλος, Κουσκουνάς, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Γιούσης, Σκεπετάρης, Μασούρας, Τσερούτι.