Πρωτιά για τον ΑΓΣΙ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

0
448

H ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων πήρε την πρώτη θέση στη βαθμολογία των αγοριών και των κοριτσιών και στη συνολική βαθμολογία σε σύνολο 54 Σωματείων στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου Κ16 για τον 3ο Όμιλο που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα .

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος συγκέντρωσε 61 βαθμούς στα αγόρια και 66 βαθμούς στα κορίτσια, φτάνοντας συνολικά τους 127 βαθμούς. Ο δεύτερος σύλλογος (ΑΟ Πέλοψ) συγκέντρωσε 73 βαθμούς και ο τρίτος, ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας 72 βαθμούς στο σύνολο. Ο ΑΓΣΙ κατέκτησε συνολικά εννέα μετάλλια, εκ των οποίων έξι χρυσά και τρία αργυρά.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη ημέρα των αγώνων (Σάββατο 26/6), την πρώτη θέση και χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Τασιούλας Γιώργος στα 1200μ, Ράπτη Ζωή στο τετραπλούν και η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ με τους Παπαδημητρίου Χάρη, Μεναγια Βασίλη, Γιαννόπουλο Θανάση και Μάκη Κυριάκο. Την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στα 150μ κατέλαβε ο Τσουτσοπλίδης Ευάγγελος. Πολύ καλά πλασαρίσματα έκαναν, δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, η Παππά Όλγα (5η στο τετραπλούν), ο Σίμος Γκίζας Φίλιππος (5ος στον ακοντισμό), ο Χολέβας Τηλέμαχος (5ος στο τετραπλουν), η Παπαδόπουλου Ελεονόρα (6η στα 150μ), η Παπαδόπουλου Σταυρούλα (6η στα 1200μ), η Μαλάτου Μάγδα (6η στο τετραπλούν), η Τσιγάρα Σίσσυ (7η στο ίδιο αγώνισμα), η Οικονόμου Τατιάνα (8η στο ίδιο αγώνισμα), ο Μενάγιας Βασίλης (8ος στα 150μ), η Λάμα Τατιάνα (8η στα 3000μ), η Μενάγια Μαρίνα (8η στα 1300μ), η Μπότσιου Άννα (9η στα 200μ με εμπόδια), η Μπαλαμάτσια Αλεξάνδρα (12η στα τετραπλούν) και η Δήμου Μαρία (24η στα 200μ με εμπόδια).

Τη δεύτερη ημέρα του πρωταθλήματος (Κυριακή 27/6) την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Μπαλαμάτσια Γεωργία στη Σφαιροβολία, Χήτου Εύη στον ακοντισμό και Γιαννόπουλος Θανάσης στα 80μ., και οι τρεις με νέα ατομικά ρεκόρ. Δεύτερη θέση και αργυρά μετάλλια πήραν η Ράπτη Ζωή στο μήκος όπως η μικτή ομάδα σκυταλοδρομιας 4Χ200 που στην ανάλυση του φώτο φινις έχασε το χρυσό μετάλλιο. Την ομάδα αποτελούσαν οι Τσουτσοπλίδης Βαγγέλης, Μπότσιου Άννα, Παπαδοπούλου Ελεονόρα και Τασιούλας Γιώργος. Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν ο Μάκης Κυριάκος (4η θέση στα 80μ), η Μπαλαμάτσια Γεωργία (5η στον ακοντισμό), η Μαλάτου Μάγδα (6η στο μήκος) και η Οικονόμου Τατιάνα (8η στο ίδιο αγώνισμα).

ΑΓΣΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλαίσιο  του Πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ για τον Γ’  Όμιλο που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων, η Ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων με προπονητή τον κ. Μπέγκα Χρήστο νίκησε την ομάδα  του Σ.Κ. Ιωαννίνων με τελικό σκορ 74 – 59.