Πρωταθλήτρια η Βέροια, στη SL2 ο Θεσπρωτός, στη Γ’ Εθνική Απόλλων Πόντου και ΑΕΠ Κοζάνης

0
276

Η Βέροια ήρθε ισόπαλη 0-0 στη Χαλκιδική με την Τρίγλια για τη 18η και τελευταία αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Football League και, σε συνδυασμό με την ήττα 1-3 της δεύτερης Καβάλας στην Αριδαία από τον Αλμωπό, πήρε την πρώτη θέση στο γκρουπ και ετοιμάζεται πλέον για τη συμμετοχή της στην επόμενη Super League 2.

Αυτή η νίκη κράτησε τους γηπεδούχους στην κατηγορία μετά το 1-1 του Απόλλωνα Πόντου στην Κοζάνη με την ΑΕΠ, με τους Θεσσαλονικείς να ακολουθούν τους Κοζανίτες στη Γ’ Εθνική.

Ο Θεσπρωτός νίκησε 3-2 τον Πανσερραϊκό στο φινάλε του Βορείου Ομίλου της Football League.

Ο Πανσερραϊκός παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές και πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή του. Ο Θεσπρωτός έκανε δυντά αρχή και βρήκε δύο γρήγορα γκολ μέσα σε 3 λεπτά. Το πρώτο στο 5′ με τον Σαραντίδη με σουτ από το σημείο του πέναλτι αφού κέρδισε τη μονομαχία με τον Καλί. Ενώ στο 7′ ο Σαραντίδης έκανε την συρτή μπαλιά και ο Πουφλής την έσπρωξε στα δίχτυα του Καβουσάκη. Τα “Λιοντάρια” ανέβασαν ρυθμό. Ο Μέσι στο 38′ ξεκίνησε την μοναδική φάση των Σερραίων στο α’ ημίχρονο με μία ωραία σέντρα, ο Μασκανάκης έστρωσε για τον Ολαϊτάν με τον Νιγηριανό να μειώνει σε 2-1.

Mε γρήγορο γκολ μπήκε και στην επανάληψη ο Θεσπρωτός. Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο Ραμίρεζ στο 48′ με συρτό σουτ “ταλαιπωρώντας” δύο αμυντικούς του Πανσερραϊκού. Πρώτη αντίδραση – επιθετική προσπάθεια – του Πανσερραϊκού στο β’ μέρος στο 60′ με μία άστοχη κεφαλιά του Γιανναράκη. Ακολούθησε ένα επίσης άστοχο σουτ του Μασκανάκη στο 63′ από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές και η κόπωση των παικτών χάλασε τον ρυθμό του ματς. Τελικά η ομάδα των Σερρών βρήκε άλλο ένα γκολ με τον Λουφάκη στις καθυστερήσεις διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-2.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Γ. Γώγος(88′ Σταυρίδης), Ζούρκος(88′ Μπαλός), Κωνσταντακόπουλος, Πούφλης, Ραμίρεζ, Καζβιρόπουλος(73′ Πετράκης), Σαραντίδης(65′ Πέντσας), Διγκόζης, Ζιώγας, Τ. Γώγος

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Γκιόκας): Καβουσάκης, Τσόπελας, Πίντο, Κουτσίδης, Καλί, Μαρκιόνι, Μέσι, Μασκανάκης(77′ Λουφάκης), Θεοδωρίδης(78′ Πράντο), Ολαϊτάν(62′ Τσιμίκας), Γράβας(62′ Παπαβασιλείου)

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Διαμαντής (Ηπείρου), Καραγιάννης (Θράκης)
4ος: Μπούμπας (Ηπείρου)

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα (18η αγωνιστική):

Τρίγλια – Βέροια 0-0

Θεσπρωτός – Πανσερραϊκός 3-2
(5′ Σαραντίδης, 7′ Πουφλής, 48′ Ραμίρεζ – 38′ Ολαϊτάν, 92’ Λουφάκης)

ΑΕΠ Κοζάνης – Απόλλων Πόντου 1-1
(60′ Σέα-75’ Καλογέρης)

Αλμωπός Αριδαίας – Καβάλα 3-1
(13′ Μάνιος, 36′ Κολτσίδας, 52′ Ασλαμπάλογλου – 22′ Κολλάς)

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 3-3
(7′ Βουκελάτος, 41′ Σκοπελίτης, 52′ Παπαδημητρίου – 3′, 60′ Δεμηρτζόγλου, 71′ Κριεμάντι)