Πρέβεζα- Εξαιρετική η παρουσία των αθλητριών του ΑΓΣ Κλεοπάτρα στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

0
245

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Σε άλλη μια διοργάνωση συμμετείχαν τα κορίτσια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Κλεοπάτρα Πρέβεζας. Οι αθλήτριες της Βάσως Ζαντραβέλη συμμετείχαν στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθει στο Λαύριο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος

“Οι αθλήτριες του συλλόγου μας Μπάλλα Έλενα-Μπενετάτου Αφροδίτη-Ντάγγα Αγγελίνα-Σπυρίδωνος Βασιλική-Ράπτη Μαρίνα πήραν μέρος στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έγινε 6-8 Μαίου στο κλειστό γυμναστήριο του Λαυρίου. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 187 αθλήτριες και 60 σύλλογοι από όλη την επικράτεια.

Ο σύλλογός μας κατέλαβε την 13η θέση στο σύνθετο ομαδικό παρουσιάζοντας 16 ατομικά και δυο ομαδικά προγράμματα ένα με 5 σχοινάκια και ένα με 5 μπάλες.

Η επίδοση των αθλητριών μας εξαιρετική ,αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες- στην προπονήτρια του συλλόγου μας Ζαντραβέλη Βασιλική που σε καιρό πανδημίας κατάφερε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των νεανίδων μας παρά την πανδημία τους τραυματισμούς την έλλειψη υποδομών και οικονομικών πόρων. Επίσης στους γονείς συνοδούς των αθλητριών ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεχή παρουσία τους δίπλα στα παιδιά τους ακολουθώντας την ομάδα.
Συνεχίζουμε δυναμικά και με αποφασιστικότητα .

Επόμενος αγώνας στην Καλαμάτα με τις κορασίδες μας” αναφέρει η ανακοίνωση.