Πίρσμαν: «Απογοητεύτηκα που δεν πήγα στον Άρη, το καλοκαίρι μπορώ να μείνω ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα»

0
363

Την απογοήτευσή του για τη μη μεταγραφή του στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι μοιράστηκε σε Μέσο του Βελγίου ο Μάρβιν Πίρσμαν του ΠΑΣ Γιάννινα.

Απογοητευμένος με τη μη μετακίνησή του στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε ο Μάρβιν Πίρσμαν μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα -για την απόκτηση του οποίου φέρονταν να έχουν ενδιαφερθεί οι «κίτρινοι»- τόνισε ότι η ομάδα των Ιωαννίνων ζήτησε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα, υπογραμμίζοντας ότι εκείνος ήθελε να πάρει μεταγραφή στους Θεσσαλονικείς, χαρακτηρίζοντάς τη ως «ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο συλλόγου».

Ωστόσο, τόνισε ότι το προσεχές καλοκαίρι μπορεί να μείνει ελεύθερος, καθώς τελειώνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ.

«Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη αλλά ο ΠΑΣ ζήτησε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα. Παρά την ακύρωση αυτής της μεταγραφής μπορώ το καλοκαίρι να αποχωρήσω ως ελεύθερος. Πιθανή είναι η μεταγραφή μου και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μ’ ενδιαφέρει. Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν σε μέρος με τις καλύτερες συνθήκες. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο συλλόγου», σημείωσε χαρακτηριστικά στο «hln.be» ο Βέλγος αριστερός μπακ.