Πήρε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣ Άρτας η Α.Ε. Ξηροβουνίου που επικράτησε με 2-1 του Α.Ο. Κλειδίου

0
268

Πρωταθλήτρια για την φετινή σεζόν 2021-2022 στην Α’ ΕΠΣ Άρτας αναδείχτηκε η ομάδα της Α.Ε. Ξηροβουνίου που επικράτησε δίκαια με 2-1 του Α.Ο. Κλειδίου και πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που θα ξεκινήσουν την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Η. Α.Ε. Ξηροβουνίου προηγήθηκε με γκόλ απο τα αποδυτήρια καθώς ‘έκανε το 1-0 στο 4΄λεπτό με τον Θεοδωρή που ήταν και το σκόρ για το πρώτο ημίχρονο το 2-0 σημείωσε στο 57′ λεπτό ο Λ. Δήμος, το 2-1 έκανε στο 67’ λεπτό ο Σ. Δήμος δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τα υπόλοιπα λεπτά να κιλούν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στο παιχνίδι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Νίκου να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Άριστη η διαιτηττική τριάδα των Κυρίου Νίκου Μάνου και Νικολάου

Να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στην Α.Ε. Ξηροβουνίου για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Άρτας και να τις ευχηθούμε καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στην ομάδα του Α.Ο. Κλειδίου για την πολύ μεγάλη φετινή της προσπάθεια.

Σκόρερς: 4′ Θεοδωρής , 57′ Λ. Δήμος/ 67′ Σ. Δήμος

Κίτρινες: Ασπροποταμίτης , Λ. Δήμος , Κίτσιος Χ. , Μπόλης Παππάς Β./ Φελέκης

Κόκκινες: Παππάς Β.(προπονητής Α.Ε.Ξ. 2η κίτρινη)

Διαιτητής: Νίκου

Βοηθοί: Μάνος – Νικολάου

Α.Ε. Ξηροβουνίου(Βασίλειος Παππάς): Μπόλης , Γρηγορίου(81′ Τζελιλάι) , Κωσταντίνου , Ασπροποταμίτης , Δήμος Λ. , Θεοδωρής , Τσαρακλημάνης(76’Μήτσος) , Γρύλλης , Κίτσιος Γ. , Κίτσιος Χ. , Δόσης(68’Παππάς)

Στον πάγκο ήταν οι: Παππάς , Τσόλης , Παπαχαρίσης(τ/φ) , Μήτσος , Τζελιλάι , Γκαρτζώνης , Στράτος , Νταλάκας , Καραμούτσος

Α.Ο. Κλειδίου(Αχιλλέας Μανιφάβας): Μπόνιας , Χάρος , Δήμος , Μανιφάβας Σ. , Πέτσας , Μπαλαδήμας Λ.(30’λ.τ.ρ Κατσαρός) , Φελέκης(87’Δράκος) , Βασιλάκης(79’Κολιοκώστας) , Δήμος , Αντωνίου , Μίγδος

Στον πάγκο ήταν οι: Γράδος , Κατσαρός Γώγος , Κανταρέλης(τ/φ) ,  Μανιφάβας Α. , Μανιφάβας Θ, Κολιοκώστας , Δράκος , Μπαλαδήμας Ι.