Πήρε το κύπελλο με Αλέξανδρο Παπακίτσιο η Αναγέννηση Άρτας που επιβλήθηκε της μαχητικής Α.Ε. Ξηροβουνίου με(3-1)

0
862

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Παπκίτσιο που πέτυχε 2 τέρματα η Αναγέννηση Άρτας επιβλήθηκε με 3-1 της αξιόμαχης Α.Ε. Ξηροβουνίου στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Άρτας που διεξήχθει το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στο Γήπεδο της ΕΠΣ στις Κεραμάτες που αν και προηγήθηκε στην αναμέτρηση δεν κατάφερε να πάρει κάτι απο αυτή και στρέφει πλέον την προσοχή στα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣ Άρτας που ξεκινούν την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 16:00. Ενώ αντίθετα η ομάδα της Αναγέννησης κλείνει την χρονιά με θετικό πρόσημο μετά και τον υποβιβασμό της στην Α’ ΕΠΣ Άρτας απο την Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα του Βασίλη Παππά προηγήθηκε με τον Τσαρακλημάνη στο 29′ λεπτό ο Αλ. Παπακίτσιος που ήταν και το σκόρ για το πρώτο ημίχρονο ισοφάρισε στο 31′ λεπτό το 2-1 έγινε στο 67′ λεπτό με τον Μπότσαρη και το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Παπακίτσιος Αλ.

Κίτρινες: Μανιώτης . Κραμπής

Κόκκινες:

Σκόρερς: 31′ 71΄ Παπακίτσιος Αλ. , 67′ Μπότσαρης/ 29′ Τσαρακλιμάνης

Διαιτητής: Νίκου

Βοηθοί: Μάνος – Νικολάου

4ος: Πολύζος Κ.

Αναγέννηση Άρτας(Δημήτρης Θώδης): Μπαλαούρας , Κωστάκης(87’Κατσιγιάννης) , Χεμπέγια(87’Μπόκος), Μυσιούδης , Κραμπής , Γούλας , Παπακίτσιος Δ. , Μανιώτης , Παπακίτσιος Αλ.(78’Μιχάλης) , Παπαδόπουλος(87’Δημητρέλλος) , Μπότσαρης .

Αναπληρωματικοί: Σχισμένος , Κατσιγιάννης . Μιχάλης , Μπακόλας(τ/φ) , Βασίλας , Αρτέμης , Δημητρέλλος , Μπόκος , Ντάλλας

Α.Ε. Ξηροβουνίου(Βασίλειος Παππάς)Μπόλης , Παππάς Ν .(90’Καραμούτσος) , Κωσταντίνου , Κίτσιος Χ. , Ασπροποταμίτης , Δήμος(81’Γκαρτζώνης) , Δόσης(78’Τσόλης) , Θεοδωρής , Τσαρακλημάνης(78’Μητσος) , Γρύλλης , Κίτσιος Δ.

Αναπληρωματικοί: Νταλάκας , Τσόλης , Παπαχαρίσης(τ/φ) Τζελιλάι , Μήτσος , Στέφου , Γκαρτζώνης , Καραμούτσος , Στράτος