Πήρε τη νίκη ο Ναυπακτιακός Αστέρας κόντρα στον Α.Ο. Εθνικό Σκουλικάδου με(1-0) εντός έδρας+(hilights αγώνα)

0
136

Ένας Ναυπακτιακός από τα παλιά χθες στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου με την ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα κόντρα στη διαιτησία , κόντρα στην ατυχία κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια απέναντι στο Εθνικό Σκουλικάδου. Ο Ναυπακτιακός όσων αφορά την επίθεση είχε τη πιο δραστήρια ημέρα από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου περισσότερες από τριάντα τελικές που έκλεισαν στα καρέ την ομάδα της Ζακύνθου που βγήκε επικίνδυνα στην επίθεση τρείς φορές και οι δύο από αυτές από στημένη φάση.

Με μια λέξη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ!!!!

Εν όψει της δύσκολης περιόδου που έχει μπροστά του ο Ναυπακτιακός καθώς στη Γ’Εθνική είναι γνωστό ότι μια εβδομάδα σκαρφαλώνεις ψηλά στον πίνακα και την επόμενη μπορεί να βρεθείς πάλι χαμηλά. Οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού το γνωρίζουν καλά αυτό και μετά από τα δύο συνεχή τρίποντα με Εθνικό Σκουλικάδου και Αμβρακικό Λουτρού (χωρίς αγώνα) ο Ναυπακτιακός φτάνει στους 29 βαθμούς και αντιμετωπίζει στη Ναύπακτο την Παναχαϊκή στο ντέρμπι 20ης αγωνιστικής σε ένα παιχνίδι που μόνο για γόητρο δεν είναι καθώς με νίκη ο Ναυπακτιακός μπορεί να σκαρφαλώσει ακόμη πιο ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας.

Στην εξίσωση όπως έγινε αντιληπτό μπαίνει και ο κόσμος της Ναυπακτιακής ομάδας που έστω και λιγοστός λόγο των μέτρων έδωσε δυναμικό παρών και έσπρωξε την ομάδα στη νίκη αλλάζοντας την ψυχολογία φωνάζοντας παρών για τη συνέχεια του. πρωταθλήματος.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αυτή τη στιγμή σε όσους βρίσκονται δίπλα στην ομάδα από την αρχή αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάμε.

Το γκολ του Δημήτρη Μαχαίρα και οι πανηγυρισμοί

Πηγή: Nafpaktianews.gr